Mickey’s filosofie

Haar stileren is voor ons: invoelen met fantasie. Bewust van het feit, dat we door aanraking, persoonlijk met u als cliënt werken. Onze kracht? Communicatie naar techniek vertalen.

Wij bespreken samen de mogelijkheden voor de coupe, passend bij de structuur van uw haar en de vorm van uw gezicht. Daarbij worden de nieuwe trends voorgesteld. Wij geven een totaaladvies, maar de beslissing voor de uiteindelijke coupe ligt bij u.

In onze moderne kapsalon bieden wij u de ontspanning, waarvoor u komt. Voor het wassen van uw haar mag u plaatsnemen in een speciale relaxstoel met voetensteun. Naar wens ondergaat u een korte of lange hoofdmassage, dat eindigt met wisselbaden.

In onze kapsalon koesteren we de vertrouwde cliënten en zijn we er trots op dat we regelmatig nieuwe gezichten mogen verwelkomen.

Verwen uw uiterlijk met iets extra’s en combineer uw kappersbezoek eens met het verven en/of epileren van uw wenkbrauwen of een totaal make-up advies. Laat u vakkundig helpen en geniet ervan dat wij u deze beautyadviezen en –behandelingen onder één dak kunnen aanbieden bij Mickey’s!